AMSTERDAM - In de maand maart staat Koninklijk Theater Carré weer bomvol met prachtige voorstellingen. onderstaand een overzicht van alle voorstellingen die in maart 2019 in Carré te zien zijn.

EVITA
Dinsdag 26 februari t/m zondag 3 maart 2019
De door pers bejubelde nieuwe en groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry For Me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.
> Klik hier voor meer informatie

OPERA2DAY - VIVALDI: DANGEROUS LIAISONS
Dinsdag 5 maart 2019
Een nieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi.In deze voorstelling komen Vivaldi's meest opwindende aria's samen op een nieuw libretto. Ze vertellen een opwindend verhaal, gebaseerd op de roemruchte briefroman 'Les Liaisons Dangereuses'. Een fatale liefdesgeschiedenis en een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges.
> Klik hier voor meer informatie

GLEN HANSARD
Donderdag 7 maart , 29 en 30 april 2019
Gewapend met een gitaar en zijn bewogen stemgeluid maakt Glen Hansard de meest breekbare, maar ook krachtige nummers. Al van jongs af aan is Hansard geïntrigeerd en geïnspireerd door grootheden als Bob Dylan, Leonard Cohen en Van Morrison. Begin 2018 is zijn meest recente soloalbum ‘Between two shores’ uitgekomen. Hierop zijn de grootheden uit zijn jeugd goed terug te horen.
> Klik hier voor meer informatie

JOCHEM MYJER - ADEM IN, ADEM UIT UITVERKOCHT
Vrij 8 t/m zo 10, za 16 t/m ma 18, za 23 t/m ma 25 en za 30 maart t/m ma 1 april 2019
Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Ervaren 'Zenmeester' Jochem Myjer neemt je mee in een avondvullende kalmerende meditatie-oefening. Althans dat beweert hij.
Op 2 maart 2019 om 10.00 uur start de kaartverkoop voor de extra voorstellingen die Jochem speelt in oktober en november van dit jaar.
> Klik hier voor meer informatie

BERNARD-HENRI LÉVI - LOOKING FOR EUROPE
Woensdag 13 maart 2019
De Franse filosoof, schrijver en columnist Bernard-Henri Lévy één avond exclusief in Carré. Met zijn voorstelling Looking for Europe trekt hij ten strijde tegen de anti-Europese sentimenten.
> Klik hier voor meer informatie

RENÉ FROGER - FAVOURITES IN CONCERT
Donderdag 14 maart 2019
Een theatershow van René Froger staat altijd garant voor kwaliteit: een avond lang zingen, swingen en genieten van deze ras entertainer. Van Engelstalige powerballades en swingende evergreens, tot aan Nederlandstalige meezingers, alle muzikale pareltjes passeren in zijn nieuwe tournee de revue. Het ultieme feest der herkenning!
> Klik hier voor meer informatie

CLAUDIA DE BREIJ - #NU
Dinsdag 19 t/m vrijdag 22 maart 2019
Na haar succesvolle voorstellingen in oktober 2018, komt Claudia terug naar Carré. Na al haar successen is Claudia vrolijk hoor, daar niet van, maar ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen. Jaja. Je kunt er over zingen. Je kunt er ook iets aan doen.
Maar hoe? En wanneer?
Dat weet ze wél: #NU.
★★★★★ "In haar nieuwste programma #NU weet De Breij wederom op meesterlijke wijze de heersende tijdsgeest naar het theater te vertalen” Telegraaf
★★★★★ “De Breij toont zich met deze voorstelling een van de scherpste politieke cabaretiers van onze tijd, die relativerende grappen afwisselt met krachtige oneliners...” NRC Handelsblad
> Klik hier voor meer informatie

A LITTLE NIGHT MUSIC - NEDERLANDSE REISOPERA
Dinsdag 26 en donderdag 28 maart 2019
Paul Groot, Susan Rigvava-Dumas, Laetitia Gerards en Guido Spek spelen in Sondheim’s A Little Night Music. De musical stamt uit 1973 en sleepte in dat jaar al meteen vijf Tony Awards in de wacht. Dit seizoen brengt de Nederlandse Reisopera het stuk naar Carré in een nieuwe eigen enscenering.
> Klik hier voor meer informatie

ESTAS TONNE - INTEGRATION TOUR
Vrijdag 29 maart 2019
De Oekraïense gitarist, ooit begonnen als straatmuzikant, reist ontelbare plaatsen af en treedt op in grote zalen over de hele wereld. Als moderne troubadour begeeft hij zich tussen verschillende culturen, zonder zich te identificeren met een enkele natie of een land. Eerder met de culturele rijkdom van de wereld.
> Klik hier voor meer informatie