AMSTERDAM - Wegens succes bijgeboekt in Bellevue Lunchtheater:

Di 1 t/m za 12 okt, 12:30 - Moeder mag niet dood - Minoux / Minou en Jopie Bosua / Gouden Dans
Een ontroerende en optimistische voorstelling die de mogelijkheid heeft uit te monden in een levensverlengende dansmiddag voor iedereen. "Een vrolijke les in levensdrift." Theaterkrant.

Di 15 t/m za 19 okt, 12:30 Beefteefjes - Servaes Nelissen
Een vrolijk makend tweeluik over depressie dat genomineerd werd voor de VSCD Mimeprijs 2019. "Met het briljante Beefteefjes keert Servaes Nelissen gelouterd terug. Het is een hoogtepunt in zijn fijnzinnige oeuvre." ★★★★★ Scènes

Europatralala
Van 1 t/m 5 oktober staat Theater Bellevue volledig in het teken van Europa met Europatralala! Mugmetdegoudentand en vier theatergezelschappen uit Italië, Portugal, Letland en Roemenië geven hun perspectief op de Europese Unie. Daarnaast is er een uitgebreid randprogramma met o.a. De Kiesmannen (i.s.m. Paradiso).

Expositie No Halfway Hotel door Sarah Jonker
De eerste helft van dit theaterseizoen exposeren Theater Bellevue en Theatercafé en Restaurant De Smoeshaan tekeningen van actrice en beeldend kunstenaar Sarah Jonker (1982). Deze expositie is de eerste in een reeks van tentoonstellingen.

Joost Kappers (De Smoeshaan): "We willen werk tonen wat ontstaat op het grensvlak tussen de podiumkunsten en andere artistieke disciplines. Het is geweldig dat Sarah het spits afbijt, gezien haar loopbaan als actrice én beeldend kunstenaar."