AMSTERDAM - Op zondag 4 augustus is het Amsterdamse Bostheater het podium van een bijzonder en nieuw kleinschalig festival, genaamd ‘Tussen De Hoge Bomen’. Tijdens dit intieme festival zal niemand minder dan Maaike Ouboter diverse muzikale- en woordkunstenaars uitnodigen die een aandachtig luisterend oor verdienen. De kaartverkoop start zaterdag 20 april om 10.00 uur.

Tussen alle fantastische festivals die Nederland rijk is zag ik nog ruimte voor een nieuw festival, waar je met aandacht kunt luisteren naar muziek en tekst,’ aldus Maaike. ‘We maken gebruik van het Amsterdamse Bostheater als podium, maar creëren ook twee nieuwe kleinere podia. Het eerste verstopt tussen de bomen, het tweede aan het water.

Het festival vindt plaats in en rondom het Amsterdamse Bostheater en biedt plaats aan slechts 1400 bezoekers. Tijdens dit festival treden diverse artiesten op in een intieme, uitgeklede setting. Deze week staat hij in een uitverkocht Carré, en op zaterdag 4 augustus zal niemand minder dan Danny Vera, slechts ondersteund met strijkers zijn mooiste liedjes ten gehore brengen. Ook Belgische Joost Zweegers alias Novastar, geen onbekende van het Amsterdamse Bos en het grote publiek, zal solo de rust en ruimte pakken om zijn songs te vertolken. Geike Arnaert, voorheen bekend als frontvrouw van Hooverphonic, maakt de line up voor het hoofdpodium compleet. Ze bracht afgelopen maand prachtig nieuw eigen werk uit, vooruitlopend op een album later dit jaar. De komende maanden zullen nog meer namen voor het festival bekend worden gemaakt.

Maaike Ouboter
Na het overweldigende succes van 'Dat ik je mis' met ruim 12 miljoen Spotify-streams en 20 miljoen YouTube-views heeft Maaike Ouboter niet stil gezeten; haar debuut-album En hoe het dan ook weer dag wordt kwam op 1 binnen in de charts. Hierop volgde succesvolle club- en theatertours en een tweede album genaamd Vanaf nu is het van jou.

Live At Amsterdamse Bos 2019
Het Amsterdamse Bostheater is inmiddels een gevestigde naam in het concertlandschap met zijn bijzondere zomerconcerten in de open lucht. Eerder werden optredens van onder meer Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, Douwe Bob, Venice en Benjamin Clementine aangekondigd voor Live At Amsterdamse Bos. De kaartverkoop voor het mini festival “Tussen De Hoge Bomen” start aanstaande zaterdag 20 april om 10.00 uur via www.liveatamsterdamsebos.nl/concerten/tussen-de-hoge-bomen

Nadere informatie over Live At Amsterdamse bos via Rogier van der Zouwen: rogier@beaker.agency