AMSTERDAM - LostProject gaat deze avond onder leiding van vaste host Yahmani Blackman en gasthost Earl Panka van Hashtagdieboys op onderzoek uit naar ieders gedragscodes rondom seksuele intimidatie. Aan de hand van casussen zoals die van rapper Boef en zijn kechs, maar ook de boetes voor naroepen, fluiten of sissen op straat en sekstapes die viral gaan waar geen toestemming voor gegeven is, of toch wel?

“Wat zie je er goed uit vandaag!”
“Kom geef me een brasa.”
“Sorry, ik wilde alleen langslopen.”
“Wil je hier een carrière maken of niet?”

Seksuele intimidatie, waar ligt de grens? Welke gedragscodes bestaan hierover? Wat mag tegenwoordig wel en wat niet? Kunnen we begrip creëren voor elkaars grenzen maar ook onze blinde vlekken herkennen en gedragscodes respecteren? Laat je stem horen, eet mee en ervaar je eigen en andermans codes rondom seksuele intimidatie.

In LostWords zoeken de jongeren van LostProject onder leiding van host extraordinaire Yahmani Blackman naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad anno nu en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt. Een avond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances.

LostWords is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en LostProject.

Info LostWords #9: Is dit mijn schuld?
Datum:
wo 28 februari
Aanvang: 19:30
Locatie: Tuinzaal, Tolhuistuin, Amsterdam
Prijs: € 4,50
Tickets: LostWords #9: Is dit mijn schuld?
Website: LostWords #9: Is dit mijn schuld?
Facebookevent: LostWords #9: Is dit mijn schuld?

Over LostProject
LostProject is sinds 2016 het huisgezelschap van de Tolhuistuin en bestaat uit een diverse groep Amsterdamse jongeren die voorstellingen maken over gender, mannen- en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit en politiek.
LostProject staat voor het creëren van bewustwording voor de ander of wat men als de ander kan ervaren. Het vieren van verschillen in plaats van elkaar daarop af te rekenen. Het streven naar een ontmoeting met ‘ont-moeting’ omdat LostProject niet gelooft in het schreeuwen om begrip maar het creëren ervan. Daar waar er angst, onwetendheid, vooroordelen en onbegrip is, maakt LostProject ruimte voor begrip en acceptatie.