AMSTERDAM - Brigitte Kaandorp Wereldtournee en De Dijk zijn de eerste twee namen voor de zesde editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomermaanden in het Amsterdamse Bostheater. Brigitte Kaandorp Wereldtournee is op zaterdag 27 mei 2018 te zien en De Dijk treedt op zaterdag 2 juni op tijdens Live At.

Afgelopen edities spelen o.a. The Common Linnets, Typhoon, Walk Off The Earth, Angus & Julia Stone, Kensington en Neill Finn in de intieme setting van Live At. De kaartverkoop voor beide shows start aanstaande vrijdag 16 februari om 09:00 uur.

Brigitte Kaandorp Wereldtournee

Het is al twee jaar geleden dat Brigitte Kaandorp voor het laatst met een eigen liedjesshow op de planken stond, maar nu komt ze terug naar het Amsterdamse Bos met een tienkoppig orkest én grote liveband! In april 2011 ontving de zangeres de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Lente uit de voorstelling Zó, een nummer dat ze samen schreef met Theo Nijland.

De Dijk
De Dijk staat al ruim drieëndertig jaar aan de top van de Nederlandse muziek en heeft inmiddels een flinke reeks aan Nederlandse klassiekers op hun naam staan. Vorig jaar maart verscheen hun zeventiende album, Groef en dat betekent dat de band zowel oude hits als Ik Kan Het Niet Alleen, Als Ze Er Niet Is en Dansen Op De Vulkaan speelt in het Amsterdamse Bos, maar ook nieuw werk ten gehore brengt.

Many more to come
Brigitte Kaandorp Wereldtournee en De Dijk zijn de eerste twee acts die worden aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo

Kaarten voor Brigitte Kaandorp Wereldtournee op zondag 27 mei zijn €40 incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. Kaarten voor het optreden van De Dijk op zaterdag 2 juni kosten €38 incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. Voor beide shows zijn de kaarten zijn vanaf vrijdag 16 februari om 09:00 uur verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.