ZAANDAM - Op het LINDA.festival (zaterdag 10 en zondag 11 juni) is Linda de Mol natuurlijk zelf ook aanwezig. Op de mainstage zal zij, na het succes van vorig jaar, worden onderworpen aan een live interview. Journaliste Antoinnette Scheulderman, altijd scherp en eerlijk, zal geen vraag uit de weg gaan. Ook bezoekers van het LINDA.festival krijgen kans om hun prangende vraag aan Linda te stellen.

Stel een vraag aan Linda de Mol

Bezoekers die willen weten hoeveel kilo Linda inmiddels weegt of welk belangrijk advies ze van haar ouders meekreeg, kunnen hun vraag indienen bij het bestelproces van een ticket. De meest bijzondere vragen worden geselecteerd en tijdens het LINDA.festival live gesteld aan Linda de Mol. De gelukkigen, wiens vraag wordt uitgekozen, krijgen een kijkje achter de schermen van LINDA.festival en ontmoeten Linda de Mol. Het live interview zal zaterdag 10 juni om 16.30 uur en zondag 11 juni om 16.15 uur starten op de mainstage.

Dit is er allemaal te doen

Tijdens LINDA.festival gaan BN-ers de bezoekers van alles bijbrengen. Zo geeft Fred van Leer mode-instructies, leert Susan Smit de bezoekers liefdesbrieven schrijven, is er een uitgebreid sportprogramma met personal trainingen van Arie Boomsma, Radmilo (Obese), Carlos (dé trainer van Linda de Mol) en Fajah ‘Killerbody’ Lourens, en komt Humberto Tan portretfoto’s maken van de bezoekers. Naast alle hilarische lessen is er genoeg te doen op het festivalterrein om een te gekke dag te hebben. Met op de mainstage o.a. Ali B., The Common Linnets, Jan Jaap van der Wal, Broederliefde en Douwe Bob. Op het tweede podium in de LINDA.tent, spelen straks 500 vrouwen tegelijk een pubquiz of zingen ze karaoke met de Tante Joke Karaoke band. Winkelen kan op de LINDA.markt waar meer dan 70 winkels zijn. En vintage pareltjes zijn te scoren bij de kofferbaksale, waarvoor onder meer LINDA. stylisten en actrices Marly van der Velden & Carolien Karthaus-Spoor hun kasten hebben doorgespit. In de beauty wasstraat zijn dit jaar nog meer fijne beautybehandelingen te reserveren, en in de LINDA.bookstore komen onder meer Saskia Noort en Roos Schlikker hun boeken signeren.

LINDA.festival vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 van 11.00 tot 19.30 uur. Ook dit jaar is de locatie het Hembrugterrein in Zaandam. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via: www.lindafestival.nl. Een festivalkaart kost €27,50, abonnees van LINDA. betalen €20,- voor een kaart. Voor een aantal fijne extra’s en hysterische workshops kunnen er ‘ticket +’ kaarten geboekt worden. Er wordt een aantal plekken voor alle ‘ticket +’ activiteiten gereserveerd om nog op de dag zelf te kopen. Er komt regelmatig nieuw aanbod bij, te bekijken en te kopen via www.lindafestival.nl.