AMSTERDAM - Bereid je voor op een extatische nacht vol raveklassiekers, want de legendarische Duitse rave-act Scooter kondigt met trots hun terugkeer naar de Ziggo Dome te Amsterdam aan op vrijdag 5 april 2024. Het wordt een spectaculaire avond vol pompende beats, energieke performances en ongeëvenaarde muzikale nostalgie. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf 21 september, om 10:00 uur, via www.scooterlive.nl.

Met meer dan drie decennia aan muzikale ervaring en een schat aan hits in hun repertoire, blijft Scooter een fenomeen in de wereld van de elektronische dansmuziek. Hun opzwepende tracks zoals "Hyper Hyper," "Nessaja," en "The Logical Song" hebben een onuitwisbare stempel gedrukt op de rave- en technocultuur en blijven wereldwijd een enorm loyale fanbase aantrekken.

Thirty, Rough And Dirty!

Direct na een overdadige festivalzomer, waarin de band hun GOD SAVE THE RAVE show op alle openluchtpodia van Europa speelde, kondigt Scooter hun volgende grote arenatour aan: Thirty, Rough And Dirty! Ter gelegenheid van hun 30-jarig jubileum gaat Scooter in het voorjaar van 2024 met 13 spectaculaire liveshows door Europa touren, waar ze de grootste popzalen laten escaleren.

Trouw aan het motto "Rough and Dirty" zal de onstuitbare frontman H.P. Baxxter met zijn dansende vamps, hete vuurzuilen, pyro-alarmen, LED-magie en een salvo van Scooter-hits de boel opwarmen en samen met het publiek een onvergetelijk feest vieren. Al tijdens hun uitverkochte God Save The Rave - Europe Tour 2022
zette de legendarische Duitse techno act nieuwe standaarden met hun explosieve en energieke megashow. Voor Thirty, Rough And Dirty - 2024
kunnen fans zich verheugen op een nieuw niveau van techno-ervaring met een extravagante productie en spectaculaire podiumshow. Energie in overvloed!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 21 september, om 10:00 uur, via www.scooterlive.nl.