AMSTERDAM - Woont u in Tuindorp Oostzaan, De Bongerd, Terrasdorp Hogeland, Molenwijk/Oostzanerwerf, in Kadoelen of op de NDSM? Kom dan op 11 februari naar de Lazy Sunday Noordmakersmarkt in het Zonnehuis. Een gezellige zondagmiddag om allerlei activiteiten in de buurt te ontdekken en uit te proberen.

Ondernemers uit de buurt zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes. En u kunt meedoen aan de enige echte buurtquiz, gepresenteerd door bestuurscommissievoorzitter van Noord, Coby van Berkum en Bas Kok, bekend van het boek ‘Oerknal aan het IJ’. Maak kennis met de Noordmakers, de mensen die Noord met hun initiatieven mooier en beter maken!

Voor jong en oud

Van yoga tot streetdance, voetballen en muziek maken: voor jong en oud is er van alles te doen. Yogaschool Amsterdam Noord geeft een demonstratie yoga voor alle leeftijden, u kunt een potje korfbal spelen en alles te weten komen over wat de bibliotheek allemaal voor u in petto heeft. Het NDSM Kinderatelier is aanwezig om met de kinderen een maquette van de buurt te bouwen. Zing mee met het Aubadekoor en geniet van het optreden van het Harmoniecorps!

Zelf op de markt staan?

Wilt u uw eigen activiteit of initiatief op de markt laten zien? Dat kan! Stuur een e-mail naar janine.driessen@overhetij.nl.

Wanneer en waar

  • Zondag 11 februari
  • 14.00 – 17.00 uur
  • Zonnehuis, Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam

Meer informatie