AMSTERDAM - Ook in 2017 schitteren Trijntje, Bergret, Edsilia, Candy en Glennis weer in de Ziggo Dome als de Ladies of Soul. En dit jaar hebben ze twee heel bijzondere gastartiesten uitgenodigd; Oleta Adams en Alain Clark!

Al 8 keer stonden ze in een bomvolle Ziggo Dome en op 10, 11 en 12 februari is het tijd voor show 9, 10 en 11! Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Glennis Grace en Musical Director Tjeerd Oosterhuis bundelen weer hun muzikale krachten en creëren de ultieme avond uit voor muziekliefhebbers.

Berget Lewis: “We kunnen het bijna niet geloven, voor de 11e keer in de Ziggo Dome! Zo bijzonder dat mensen telkens weer zo enthousiast zijn! Na elke show krijgen wij meer ideeën en inspiratie, dus we zijn er heel blij mee."

Glennis Grace vult aan: “We hebben nu alweer een aantal meetings achter de rug en er zijn nog zoveel te gekke nummers die we op een bijzondere manier willen brengen. En dat we dit nu weer twee avonden mogen doen. We kunnen niet wachten!”

Naast het opstellen van de setlist wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de gloednieuwe show met een ander decor en verrassende elementen. Nog meer dan voorgaande jaren zoeken de Ladies in 2017 de verbinding met het publiek. Bekende en minder bekende pop- en soulnummers zorgen voor een variatie in muziek, van uptempo dansnummers tot mooie ballads voor intieme momenten.

De show van 12 februari is uitverkocht, maar tickets, arrangementen en hotelovernachtingen voor 10 en 11 februari zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl.