AMSTERDAM - Het wereldberoemde Holiday on Ice heeft ter ere van het 80-jarig jubileum een bijzondere verrassing voor de snelle beslissers: een speciaal jubileum familietarief voor hét december uitje van Nederland!


Holiday on Ice geeft elke show 80 families de kans om in de feestmaand en tijdens de kerstvakantie de sensationele jubileumshow 'A NEW DAY' te ervaren tegen een sterk gereduceerde prijs. De 80 familie tickets (geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen, dus voor maar liefst 4 personen) kosten slechts 80 euro en zijn vanaf vandaag boekbaar via Eventim

Dit speciale jubileumtarief is beschikbaar voor alle vijf de steden waar Holiday on Ice schittert: Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht. Gezinnen kunnen zo genieten van een magische middag of avond tegen de super voordelige jubileumprijs.

De spectaculaire show 'A NEW DAY' belooft een visueel feest te worden! De jubileumshow is geschikt voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) en biedt een magisch en onvergetelijk spektakel. De Nederlandse première vindt plaats op 8 december in MartiniPlaza in Groningen en dit is het startsein voor de viering van 80 jaar Holiday on Ice.

De show, onder leiding van de internationaal gerenommeerde Creative Director Francisco Negrin, is een ongekende vertoning op het ijs, met meer dan 300 unieke kostuums, indrukwekkende decors en adembenemende projecties.

'A NEW DAY' is van 8 december t/m 7 januari 2024 te bewonderen in Nederland en speelt vanwege de grote vraag inmiddels een vijftal extra middagshows. Reguliere tickets vanaf €29,90 en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar vanaf €19,90.

A NEW DAY is te zien in:

• Groningen – Martiniplaza: 8 t/m 10 december 2023
• Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023
• Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023
• Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023
• Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

Grijp deze unieke kans om het 80-jarig jubileum van Holiday on Ice te vieren met 'A NEW DAY' en ontdek de magie van deze onvergetelijke ervaring op het ijs!