AMSTERDAM - Krezip kondigt een extra show aan in de Ziggo Dome. Deze week werd bekend dat de populaire Nederlandse band na tien jaar een comeback maakt met nieuwe muziek, een optreden op Pinkpop en een reünieshow in de Ziggo Dome op zaterdag 26 oktober. Dat concert was vrijwel onmiddellijk uitverkocht. De voorverkoop voor de extra show op vrijdag 25 oktober is reeds gestart.

We doen het nog één keer"
We hadden het niet durven dromen, maar vinden het natuurlijk waanzinnig dat Nederland ons graag weer live ziet! We zijn supertrots op het aankondigen van een tweede show!" aldus zangeres Jacqueline Govaert.

Na een weekend waarin het gonsde van de geruchten kondigde Krezip afgelopen maandag hun reünieshows aan. Op dinsdag waren ze te gast bij De Wereld Draait Door waar ze tevens een nieuwe single naar buiten brachten, Lost Without You.

Doorbraak
Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit 'I Would Stay', die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze meerdere grote hits met o.a. 'Out Of My Bed', 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg, maar niet voordat ze twee afscheidsshows deden in een strak uitverkochte Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live).

Tickets
Kaarten voor Krezip in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar vanaf €35,- (exclusief 10 procent servicekosten en exclusief transactiekosten).

Krezip in de Ziggo Dome
Vrjidag 25 oktober 2019
Zaterdag 26 oktober 2019
Ziggo Dome, Amsterdam


Tickets vanaf €35,- (excl. 10% servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via www.krezip.nl en Eventim.nl.