AMSTERDAM - KRAAI, door Joris Buizer, is een theatraal concert over de zoektocht naar identiteit door middel van hiphop, afgewisseld met kwetsbare poëzie.


Jezelf recht in de ogen aankijken

Verdwalen en dan daar blijven

Overspoelt door wat je ziet

Ontmoet je dan misschien

KRAAI is een theatraal concert met hiphop als startpunt. In KRAAI gaan vier jonge mannen op zoek naar een manier van contact maken. Met henzelf en met elkaar. Ze geven een inkijkje in de zoektocht naar hun identiteit. Een altijd voortdurende zoektocht. Ze nemen je mee naar hun binnenwereld. Via hiphop wordt gezocht naar balans en wie we nou eigenlijk zijn. Want is dat niet de zoektocht die we allemaal voeren?

Laat je overrompelen door harde barz afgewisseld met kwetsbare poëzie. Kom naar binnenkijken bij mensen begeleidt door live muziek. Elektronisch en akoestisch. Moderne teksten op samples van gevestigde hiphop producers. Beweging, dans en eindeloze strijd. Weggeblazen worden en real shit..

Met Saul Bargai, Timsie Blyer, Rafael van der Ziel en Thomas Lotgering

“De jonge regisseur Joris Buizer weet onze aandacht van begin tot eind vast te houden, bijvoorbeeld door simpele doch rake spots te richten op een acteur die in een energieke dans of rap uitbarst. Het publiek kan ondertussen niet stil blijven staan tijdens zijn muzikale voorstelling vol jeugdig elan.” — de Volkskrant


Speeldata Amsterdam:

do 13 april Bijlmerpark Theater

BESTEL TICKETS: https://bijlmerparktheater.nl/nl/kraai

vr 5 & za 6 mei Theater Bellevue

BESTEL TICKETS: https://www.theaterbellevue.nl/agenda