AMSTERDAM - Woensdag 25 oktober wordt een bijzondere dag voor iedereen die Zuidoost een warm hart toedraagt. Die middag staat in het teken van de ZO! Meetup in het gebouw van de HvA aan de Fraijlemaborg 133. Bewoners, ondernemers, ambtenaren en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties gaan daar met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen die spelen in ons stadsdeel. U bent van harte welkom om langs te komen en mee te praten.

Stadsdeel Zuidoost is enorm in ontwikkeling. Bewoners zetten zich steeds meer in voor hun eigen buurt, er wordt flink gebouwd en er komen meer en meer bezoekers en bedrijven naar dit deel van de stad. Daar zijn veel mensen bij betrokken. Uzelf bijvoorbeeld. Maar ook andere bewoners, bezoekers, ondernemers of medewerkers van de gemeente of van maatschappelijke organisaties. Al deze mensen hebben hart voor Zuidoost. Maar kennen we elkaar? Weten we wat er om de hoek gebeurt? Kunnen we elkaar helpen om het leven in ons stadsdeel te verbeteren? Tijdens de ZO!Meetup vertellen mensen die betrokken zijn bij Zuidoost waar ze mee bezig zijn.

Presentaties

De middag bestaat uit veertig presentaties die u kunt bijwonen. Die gaan bijvoorbeeld over sporten in de buurt, het openen va een nieuw horecapaviljoen waarover u kunt meedenken en het organiseren van een cultuurroute door Zuidoost. De opening van de ZO! Meetup is om 12.00 uur. Vanaf 18.00 uur is er een feestelijke afsluiting. Het programma staat op: www.zo-meetup.eventbrite.nl.