AMSTERDAM- Op 14 en 15 september wordt De Tolhuistuin in Amsterdam Noord omgetoverd in een muzikaal paradijs voor de kleine mens tijdens het KinderMuziekFestival.

Het charmantste partijtje van de Lage Landen en voor kinderen van alle leeftijden, want ook papa en mama worden weer even kind. Er zijn muzikale sprookjes en voorstellingen, er treden grote-mensen-bands op Convoi Exceptional en Gerson Main met een aangepast programma voor kinderen, er is een open podium voor jong muzikaal talent en de zeer getalenteerde orkesten van de Amsterdamse Muziekschool laten zich horen.

Muziekstijlen als Flamenco, Samba, Klezmer, Klassiek, Hip hop, Pop, Disco, Jazz en Folk in de vorm van intieme concerten en muzikale workshops. Kinderen kunnen hun eigen instrumenten maken, leren mixen van grote Dj's als Isis, rappen, zingen, dansen, schilderen op muziek en op ontdekkingstocht in de klankspeeltuin.

Voorheen vond het festival plaats in Ruigoord, nu zal de vrolijke stoet op 14 en 15 september de prachtige groene oase Tolhuistuin in Amsterdam betrekken als nieuw oord voor muzikale avonturen. Ticketverkoop en meer informatie: www.kindermuziekfestival.nl.

KinderMuziekFestival

Zaterdag 14 en zondag 15 september 10:30 – 18:00

Tolhuistuin

IJpromenade 2, 1031 KT

Amsterdam

www.kindermuziekfestival.nl

www.tolhuistuin.nl