AMSTERDAM - Heb je al eens op de klanken van ‘Ice Ice Baby’ onder de replica van de Magere Brug door geschaatst? Wil je samen met je vrienden onder het genot van een heerlijke warme chocomel terug dromen naar de jaren 90 waarin je ‘Have you ever been mellow’ op je discman luisterde? Laat je op de kerstmarkt je familieleden kennismaken met je verborgen passie voor de classics van ABBA? Op 14 december is niks te gek en zullen wij samen met Qmusic de kerstmarkt op feestelijke wijze openen met de Qmusic The Party 4 Uur Fout. Kortom, trek je foute kerstoutfit uit de kast, want we gaan er samen met jullie een groot feest van maken!

Programma – vrijdag 14 december 2018
Van 16:00 tot 20:00 organiseert Ice*Amsterdam samen met Qmusic het allerleukste feestje van Nederland. Om 16:00 zal de leukste kerstmarkt van Nederland haar deuren officieel openen met Qmusic The Party 4 uur fout. Het knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de échte Q-dj's. Enne... ben je fan van het Foute Uur? Goed nieuws, want op het Museumplein vier je 4 uur lang feest op de aller-aller-aller-foutste (kerst)hits, gedraaid door twee DJs! Trek je gekke kersttrui uit de kast of verras ons met je meest foute outfit, degene met de leukste outfit maakt namelijk ook nog eens kans op een leuke prijs!

Gratis toegang
De kerstmarkt op het Museumplein en Qmusic The Party zijn gratis te bezoeken!

DÉ KERSTMARKT VAN NEDERLAND
Kom lekker eten, drinken, (kerst)shoppen of gewoon voor de gezelligheid. Ice*Village is voor alle leeftijden gratis te bezoeken! Van 14 t/m 26 december 2018 vind je de meest originele kerstcadeaus op de wintermarkt bij de schaatsbaan op het Museumplein. Van kleding tot accessoires, van warme chocomel tot haute-cuisine en van kerstbomen tot kerstkransjes. Struin over de markt en warm jezelf op bij een van de knisperende vuurkorven onder het genot van winterse lekkernijen, zoals bijvoorbeeld een verse warme wafel. Dat is pas het échte wintergevoel!