AMSTERDAM - Kensington staat op vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019 in Ziggo Dome te Amsterdam. Hiermee geeft de band een vervolg aan de uitverkochte reeks van tien Ziggo Dome concerten en een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Tickets voor de shows in Ziggo Dome zijn vanaf aanstaande vrijdag 26 april te koop via kensingtonziggodome.nl.

Zegetocht
De twee nieuw aangekondigde shows in Ziggo Dome markeren voor Kensington een nieuwe fase in hun carrière. Eloi Youssef, Casper Starreveld, Niles Vandenberg en Jan Haker werken momenteel aan hun vijfde album in Canada. Met het succesalbum ‘Control’ maakte Kensington een zegetocht door het Nederlandse muzieklandschap. Het album, met daarop de singles ‘Sorry’, ‘Do I Ever’, ‘Fiji’, ‘Slicer’ en ‘Bridges’, werd maar liefst 3 keer platina. De band ontving De Popprijs 2017, verschillende 3FM Awards, MTV Awards en de titel 3voor12 Song van het Jaar 2018.

Live succes
Sinds 2015 verkocht Kensington maar liefst tienmaal Ziggo Dome uit. In 2018 kwam daar ook een uitverkochte Johan Cruijff ArenA bij. Daarmee mag Kensington zich met recht de grootste band van Nederland noemen.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor Kensington in Ziggo Dome op vrijdag 6 en zaterdag 7 december start aanstaande vrijdag 26 april om 11.00 uur via kensingtonziggodome.nl. Ticketprijzen zijn tussen €35 en €60. Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten met een maximum van €5 per toegangskaart en exclusief transactie- en/of verzendkosten.

Kensington
Vrijdag 6 + zaterdag 7 december 2019
Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: €35 - €60 Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten met een maximum van €5 per toegangskaart en exclusief transactie- en/of verzendkosten. Verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april 2019 om 11:00 uur via kensingtonziggodome.nl