AMSTERDAM - Dat kan nu op de UrbanCampsite die dit jaar geland is in het Science Park. Van juni tot en met augustus is er een openluchttentoonstelling waar kamperen en kunst samenkomen met als thema ‘The art of tech-living’.

Kunstenaars, ontwerpers en architecten bouwden 14 objecten waarin bezoekers kunnen overnachten met alle voorzieningen van een normale camping, met een artistieke of high tech twist. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 10 juni van 15.00 tot 19.00 uur. Iedereen is welkom.

Tentoonstelling en mini-samenleving

UrbanCampsite wil een zo breed mogelijk publiek op een andere manier kennis laten kennismaken met het Sciencepark en de beleving, houding en visie ten opzichte van deze plek veranderen. In een high tech omgeving te midden van wetenschappers en studenten bouwt UrbanCampsite een tentoonstelling en mini-samenleving, die kunst, design, architectuur, innovatie en wetenschap bij elkaar brengt. Een plek waar bezoekers kunnen zien en ervaren hoe technologie ons leven kan verrijken en verduurzamen.

Ervaring rijker

UrbanCampsite is een tentoonstelling die je moet ervaren. Het brengt bezoekers naar een plek in Amsterdam waar ze niets te zoeken denken te hebben. Waar nieuwe werelden en perspectieven zich openen. Hetzelfde effect brengen de installaties teweeg. Doordat je erin kunt slapen, wordt de afstand tussen bezoeker en kunstwerk definitief weggenomen. Kom dus langs!

Wanneer?

Van 1 juni tot en met 2 september 2017 
Feestelijke opening: 10 juni 2017

Waar?

Science Park 904, 1098 XH, Amsterdam

Meer informatie