AMSTELVEEN - Amstel Gospel Choir viert haar 25-jarig jubileum met een spectaculair concert op 25 maart om 20.00 in de Urbanuskerk in Amstelveen. Na enkele jaren van afwezigheid door de verwoestende brand, keert Amstel Gospel Choir terug naar deze bijzondere locatie voor een onvergetelijke avond vol muziek en feest. Onder leiding van de gepassioneerde Vladimir Pairel zal het semiprofessionele koor een indrukwekkend programma ten gehore brengen ter ere van deze bijzondere gelegenheid.


De groep zal een reeks prachtige en vrolijke nummers zingen, waaronder 'Somebody to love', 'Pride' en natuurlijk mag 'Oh Happy Day' niet ontbreken.

"Met het concert garanderen wij een swingende en energieke avond. Wij zijn trots op ons koor en blij om ons 25-jarig jubileum te vieren met zo'n mooi concert," zegt Iris de Waal. "We zingen bekende en nieuwe liedjes, van gospel tot disco. Een divers optreden."

De toegangskaarten kosten €15,- en bevatten daarnaast een drankje tijdens de pauze. Op www.amstelgospel.nl zijn de toegangskaarten te bestellen. Wacht niet te lang met bestellen, want vol=vol. Indien beschikbaar, kosten de kaarten aan de deur €17,50.