AMSTERDAM - Begin december gaat Jon van Eerd bij ons in première met zijn gierend absurde komedie ‘Herrie in de keuken’. Petten, snorren en pruiken vliegen door het theater. Zes acteurs spelen meer dan twintig rollen in ongetwijfeld de 'vetste' komedie van het seizoen.

Met zijn dolkomische, impulsieve, eigenwijze karakter zit hoofdpersonage Harrie Vermeulen telkens weer tot aan de nek in problemen die alleen maar groter en gekker worden. Jon van Eerd brengt u een hilarische avond waarop u lekker de boel de boel kunt laten.


Voorstelling
Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid.

Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een avond de boel de boel laten. Zoals Jon van Eerd het noemt: een mini-vakantie! Dit seizoen in ‘HERRIE IN DE KEUKEN!’

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt en Liss Walravens te zien in wat de leukste en vetste komedie van het seizoen gaat worden: ‘HERRIE IN DE KEUKEN!