AMSTERDAM - John Butler Trio geeft op maandag 15 juli een show in het Amsterdamse Bos. De band is daarmee de vijfde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 25 januari om 10:00 uur.


John Butler Trio
Roots, bluegrass en rock lopen als rode draad door de prachtige songs van John Butler heen. De voormalig straatmuzikant is werkelijk onnavolgbaar op zijn twaalfsnarige akoestische gitaar. Hij weet met zijn muziek minstens evenveel te boeien als met zijn persoonlijkheid, en heeft liefde en respect centraal staan in het leven. Samen met Byron Luiters en Grant Gerathy vormt hij het wereldwijd populaire trio. In thuisland Australië sleepten ze twee albums met platinastatus in de wacht.

Many more to come
Eerder werden Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack en de Edwin Evers Band aangekondigd voor shows bij Live at Amsterdamse Bos. Met de concerten van De Dijk en de Edwin Evers Band ging het hard: beide acts verkochten drie shows in het Bostheater uit. Paul Carrack brengt op zondag 2 juni een avond vol hits naar het Amsterdamse Bos en op zondag 30 juni staan de indierockers van Band of Horses op het podium in het Amsterdamse Bos. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor beide concerten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 25 januari om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.