AMSTERDAM - Amsterdams Kleinkunst Festival & Theater Bellevue presenteren: Jesus Christ Karaoke Bar .

Wart Kamps, Tim Kamps, Peter van Rooijen & Hanneke Drenth

Van vrijdag 22 december 2017 t/m woensdag 3 januari 2018 is de kerstvoorstelling Jesus Christ Karaoke Bar te zien in de Kleine Zaal van Theater Bellevue. De voorstelling is gemaakt door Wart Kamps, Tim Kamps, Peter van Rooijen & Hanneke Drenth.

‘Jezus zeide: Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet; Laat ze karaoken, in Gods’ naam, laat er karaoke zijn.’

Lucas 18:16

Jezusis terug op aarde en hij heeft een karaokebar.

De zaak loopt slecht en tot overmaat van ramp heeft Jezus geld geleend bij de verkeerde mensen. Het is kerstavond, Zijn verjaardag. Ook vanavond is de bar nagenoeg leeg. Een paar eenzame zielen, die met kerst nergens terecht kunnen, verdrinken hun tijd. Maar Jezus zou Jezus niet zijn als Hij de bar niet zou proberen te redden. Hij kleedt daarom de boel lekker kerst-tig aan, nodigt gasten uit van wereldallure en organiseert een benefiet. Lukt het hen om de bar en Onze Heer van de ondergang te behoeden?

AKF Sonneveldprijs winnaars Wart Kamps (Missie Aarde, RoTheater), Tim Kamps (het Monica da Silva Trio, Foute vrienden), Peter van Rooijen (Circus Treurdier, Het Nieuwe Lied) en Hanneke Drenth (Dames voor na vieren, De Grote Drie) in een avond vol bekende en onbekende meezing-muziek, pruiken en haast-verkledingen, een live-pianist, elke avond een andere speciale gast, en natuurlijk Jezus, als uw aller master of ceremony.
spel en tekst Wart Kamps, Tim Kamps, Peter van Rooijen, Hanneke Drenth |piano Charlie Bo Meijering | foto Casper Koster | productie Annelies Hendrikse

Jesus Christ Karaoke Bar is een productie van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Theater Bellevue

Speeldata

vrijdag 22 december t/m woensdag 3 januari (m.u.v. zondag 31 december en maandag 1 januari), diverse aanvangstijden

Reserveren

www.theaterbellevue.nl / 020-5305301 (Theater Bellevue, Leidsekade 90, Amsterdam)