AMSTERDAM - De hotels en appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond in het Amstelkwartier. tHUIS aan de AMSTEL heeft veel nieuwe buren gekregen de afgelopen vijf jaar; bedrijven, veel buurtbewoners en horecazaken. De statige ingenieurswoning blijft een bijzondere oase van rust tussen alle nieuwbouw.

Op 18 april 2014 gingen de deuren van tHUIS aan de AMSTEL open. Dit jaar vieren we dat we vijf jaar bestaan. 5 mooie jaren waarin we zijn gegroeid en veel mee hebben gemaakt. We zijn trots dat we deze mooie plek met zoveel fijne mensen mogen delen. Maar hoe zijn we vijf jaar geleden begonnen en welke verhalen schuilen er in deze prachtige voormalige ingenieurs woning? Vanaf vandaag kun je al deze verhalen lezen op ons blog: 5 jaar tHUIS aan de AMSTEL op www.thuisaandeamstel.nl
Ondertussen blijft tHUIS aan de AMSTEL authentiek, vol leven en een tHUIS voor iedereen die hier binnen komt lopen.


Zondagochtend Concert ‘Heritage’ van Juliana Martina
Zondag 14 april van 11.00 – 12.00 uur is het eerste Zondagochtend Concert bij tHUIS aan de Amstel. Een gratis concert in samenwerking met zangeres Juliana Martina en AFK.

Heritage is een muzikaal verhaal van de Colombiaans / Nederlandse zangeres Juliana Martina. Samen met gitarist Jaime Nanoha en drummer Luis Mora Matus haalt zij inspiratie uit Latijns-Amerikaanse folklore om het heden van het continent te begrijpen. Door middel van deze composities, die tevens als ramen naar het verleden fungeren, onderzoeken zij actuele thema's zoals immigratie, culturele integratie, het verdriet van vertrekken en liefde voor het vaderland.

Paasbrunch bij tHUIS
Op 21 en 22 april kun je lekker komen Paasbrunchen. We hebben croissants, eitjes, zalm, verse jus en nog veel meer lekkers. Ook aan de kleintjes is gedacht, de zolder wordt ingericht tot een heus speelparadijs en ei-schilderatelier. Dus kom gezellig met ons Pasen vieren. Voor de brunch kun je vanaf 2 personen reserveren. Mail reserveren@thuisaandeamstel.nl of bel 06 11436065