AMSTERDAM - De kerstdagen staan voor de deur en dit zorgt bij Ice*Amsterdam voor een extra magische wintersfeer, naast Ice*Amsterdam opent namelijk de bijzonder sfeervolle kerstmarkt: Ice*Village. Deze unieke winterbeleving zal dit jaar van 20 t/m 30 december geopend zijn. De schaatsbaan is nog geopend t/m 4 februari 2018.

Extra lang genieten

Dit jaar zal de kerstmarkt extra lang neerstrijken op het Museumplein, de winterse markt zorgt dit jaar namelijk 11 dagen lang voor een ultieme kerstbeleving voor jong en oud. De chalets bieden een diversiteit aan producten en hippe items. Daarnaast kun je er genieten van heerlijke kampvuren, winterse lekkernijen, grappige kerstcadeaus en leuke souvenirs bij meer dan 40 unieke winterchalets. In 2016 bezochten meer dan 60.000 bezoekers uit binnen- en buitenland de sfeervolle kerstmarkt. Dit jaar is de markt nog langer open, zodat nog meer Amsterdammers, bezoekers en internationale toeristen kunnen genieten van de ultieme winterbeleving.

Nieuw

Dit jaar kunnen bezoekers bij Ice*Amsterdam terecht voor de nieuwste hype. De Zoemie Superselfie zal vanaf vrijdag 22 december 2017 toegankelijk zijn voor alle bezoekers. Zo kan men op de replica van de Magere Brug staan en een unieke superselfie laten maken. De grensverleggende technologie bestuurt een camera op afstand waarmee je een unieke beleving kunt vastleggen. Zo nemen bezoekers een bijzondere foto van Ice*Village, Ice*Amsterdam en natuurlijk het statige Rijksmuseum op het Museumplein mee naar huis.