AMSTERDAM - Eindelijk is het echte winterweer terug in ons land, de kerstvakantie staat voor de deur en de gezelligste kerstmarkt van Nederland opende vanmiddag haar deuren op het Museumplein. Vanaf 16:00 begonnen de Dj’s van Qmusic met een gezellige warming-up voor de foute kerstparty. Om 16:30 pakte Pim Pronk van Stichting Ice*Amsterdam de microfoon en vertelde hij waarom Ice*Amsterdam dit Amsterdamse feestje voor de buurtbewoners organiseert. Na de openingsspeech zorgden de Dj’s voor een ongelofelijk groot feest op het Museumplein.

“Geweldig om samen met de honderden aanwezige gasten een grote foute kerstparty op het Museumplein te organiseren. Het openen van de kerstmarkt is altijd een hoogtepunt in onze programmering, samen met de ijsbaan maakt dit namelijk het ultieme kerstgevoel compleet”, aldus Secretaris Stichting Ice*Amsterdam - Pim Pronk

Het koude winterweer, het gezellige publiek en de foute (kerst)hits zorgde vrijdagmiddag voor een fantastisch feest waarmee de kerstmarkt officieel is geopend. Ice*Village brengt tot en met 26 december de leukste kerstaccessoires, warme gerechten en vooral een heerlijke Amsterdamse wintersfeer waar men optimaal kan genieten.

De ultieme kerstsfeer
Om het ultieme kerstgevoel te creëren heeft de organisatie van Ice*Amsterdam er dit jaar voor gekozen om rondom de ijsbaan en de kerstmarkt honderden kerstbomen neer te zetten. Daarmee zorgt dit sprookjesachtige aanzicht dit seizoen voor een extra winterse touch aan de magische winterbeleving van Ice*Amsterdam.

Over Ice*Village 2018
Op de kerstmarkt zijn veel verschillende kraampjes te vinden die de kerstmarkt samen tot een geheel brengen. Van de origineelste kerstcadeaus tot de mooiste sierraden, van warme wafels tot haute- cuisine, de lokale kerstmarkt brengt haar bezoekers een hoop warmte en gezelligheid.Entree tot de kerstmarkt is gratis en de markt is van 14 t/m 26 december van 11:00 tot 20:00 te bezoeken. Op 24 en 25 december is de Kerstmarkt geopend tot 17:00.