AMSTERDAM - CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Je danst op muziek uit alle windstreken samen met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek voor jong en ouder. Want dans is leeftijdsloos.

Op vrijdag 9 juni is CLUB DANS te gast bij Elixer met een speciale HOUSE-editie. Tijdens deze editie draait DJ Socrates lokale platen met een old school house sound. Je hoort geluiden die je herkent en waar je meteen helemaal op los kunt gaan én je hoort vrije, nieuwe geluiden. DJ Socrates staat bekend om zijn diverse en lokale platen uit alle delen van de wereld.

CLUB DANS, een initiatief van Dance Connects Community, is een reizend dansevenement en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj's, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

Elixer is de plek voor ontmoeting, food, duurzaamheid, cultuur en feest in Amsterdam Zuidoost. Voorafgaand aan CLUB DANS kun je bij Elixer heerlijk dineren. Eva en Valentijn serveren speciaal voor clubbers een circulaire, vegetarische maaltijd uit eigen voedseltuin voor 16,50 euro.
Reserveren via https://www.restaurantelixer.com

Eerder was CLUB DANS te gast bij o.a. Podium Mozaiek, De Nieuwe Anita, De VerbroederIJ, Jungle Amsterdam en Lokaal Lokaal.

CLUB DANS / CLUB HOUSE
Datum / Vrijdag 9 juni 2023

Locatie / Elixer / LolaBuitenpost
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam

Start / 20.30 uur

Einde / 22.30 uur

Muziek / DJ Socrates

Entree / Gratis of vrijwillige donatie
Meer info / https://danceconnects.nl/clubdans
Contact / info@danceconnects.nl of 020 – 2611058