NEDERLAND - Van 8 december 2023 t/m 6 januari 2024 toert het internationaal gevierde, muzikale en clowneske gezelschap Släpstick door het land met de Ho Ho Kerstshow. Geen heilig huisje blijft overeind bij deze brutale, chaotische en vrolijke voorstelling voor de hele familie.

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Nog maar net terug van het Edinburgh Fringe Festival maken de heren zich op voor een nieuw muzikaal avontuur. Op geheel eigen, brutale en chaotische wijze storten de heren zich eind van het jaar met de Ho Ho Kerstshow op het kerstfeest. Een vrolijke kerstshow vol virtuoze muziek, humor en spektakel.

Verwacht een kerstshow zoals je hem niet eerder zag. Zeker, je krijgt bekende hits te horen zoals Stille Nacht, De Herdertjes, Let It Snow en Jimmy de Weihnachtscowboy. Maar de ontmoeting tussen Sinterklaas en de Kerstman loopt uit op een pittige knokpartij en Oliver Hardy komt vast te zitten in de schoorsteen. En weet jij wie er het beste kan jongleren met oliebollen, hoeveel trombones de kerstman op zijn kin kan laten balanceren en wat Charlie Chaplin in de levende kerststal te zoeken heeft? Je komt het allemaal te weten in de enige echte Ho Ho Kerstshow voor de hele familie waarin een oudhollands sneeuwballengevecht uiteraard niet mag ontbreken.

Släpstick bestaat uit Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Jon Bittman en Jaap Rovers. Regisseur Stanley Burleson.

Ho Ho Kerstshow is van 8 december t/m 6 januari te zien in Houten, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Tiel, Utrecht en IJmuiden.