AMSTERDAM - Van woensdag 6 tot en met zondag 10 april is het spannende familiedrama Bonita Avenue in DeLaMar in Amsterdam te zien. In de theaterbewerking van de internationaal bejubelde debuutroman van Peter Buwalda spelen onder meer Hajo Bruins, Oda Spelbos en Willem Voogd.

Van Buwalda’s roman werden meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Jong schrijftalent Koen Caris tekende voor de bewerking. Bonita Avenue wordt, net als de indertijd succesvolle theaterbewerking van Turks Fruit, geregisseerd door Hanneke Braam.

In Bonita Avenue staan het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kunt kennen centraal. Siem Sigerius, wiskundige, oud-judoka en Rector Magnificus van universiteit Tubantia heeft een indrukwekkende staat van dienst en dito gezin. De vuurwerkramp in Enschede is de voorbode van een explosie binnen het gezin. Terwijl zijn carrière tot grote hoogte stijgt, zakt Siem privé steeds verder weg in een modderpoel van leugens en bedrog. Wat houden zijn kinderen geheim? Wie kan hij vertrouwen? Stukje bij beetje krijgt het wurgende lot Siem en zijn gezin in haar greep.

Naar de roman van Peter Buwalda
Bewerking Koen Caris
Regie Hanneke Braam
Met Hajo Bruins, Oda Spelbos, Willem Voogd, Marieke Giebels en Marijn Klaver
Producent Korthals Stuurman Theaterproducties
Theatertournee t/m 19 april 2022

Trailer https://youtu.be/IbeXQDpXPwo

Meer informatie: www.korthalsstuurman.nl/bonita-avenue/