ARNHEM - Eén keer per jaar wordt de GELREDOME omgetoverd in de HEROESDOME. Tijdens het weekend van HEROESDOME schenken wij aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld maar zeker ook uit de realiteit. HEROESDOME is daarom ook het eerste HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook. Om dat in te luiden zijn we in overleg gegaan met organisaties die elke dag als helden de straat op gaan en dit jaar is het DE BRANDWEER die massaal zal uitrukken!

Elke dag rennen ze naar hun prachtige, rode wagens en rijden naar de brandhaard, het ongeluk of andere meldingen. Zelf zeggen ze "waar anderen wegrennen, rennen wij juist er naartoe.". De Brandweer zal daarom komen om jou -de bezoeker- te laten zien wat zij nu allemaal doen, waarom ze dit doen en waarméé ze dit allemaal doen! Verwacht een uitgebreide aanwezigheid van de mannen in rode pakken. Laat je voorlichten, laat je inspireren en laat je kinderen het springkussen beklimmen of één van de vele andere activiteiten die we met de Brandweer nog zullen aankondigen!

Tijdens HEROESDOME kan iedereen van alle leeftijden hun helden ontmoeten en tevens zelf een held zijn of worden. Vraag een handtekening en ontmoet één van je helden op de Dome-vloer. Laat je held tekenen door je favoriete tekenaar. Inspireert een acteur, muzikant of sporter jouw leven kom dan zeker kijken. Elk jaar weer zullen we vele nieuwe en verrassende gasten uitnodigen. Wie is de held waar jij wat van wilt leren? Deel je inspiratie en wordt geïnspireerd door de vele creatieve mensen die aanwezig zullen zijn tijdens ons evenement. Ben tevens zélf een bron van inspiratie en wij laten je zien hoe!

We gaan dus voor véél verrassingen zorgen. Maak daarom elk jaar weer kennis met helden die je nog nooit eerder hebt ontmoet, laat staan in deze context. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijk weekend krijgt. We gaan de hele wereld over om in de HEROESDOME elke keer weer aangrijpende en spannende showelementen te bieden.

De HEROESDOME-beurs is de eerste Nederlandse Heroes-culture multi-media conventie. De plaats waar diversiteit en het gevoel van een 'held' zijn en het zien van 'helden' echt de kern vormt van dit eerste evenement. Het doel van HEROESDOME is om Nederland (maar we verwelkomen elke internationale bezoeker!) een gevierd evenement te geven voor bezoekers, exposanten en (internationale en nationale) gasten.

De HEROESDOME conventie wordt op 2 & 3 juni 2018 in de Gelredome gehouden. Voor meer informatie en het laatste nieuws verwijzen we u door naar www.heroesdome.com.

.