AMSTERDAM - Zaterdag 16 november aanstaande opent Ice*Amsterdam weer haar deuren voor het publiek. Dit jaar zal de mooiste ijsbeleving van Nederland van 16 november 2019 t/m 2 februari 2020 neerstrijken op het Museumplein in hartje Amsterdam.

Voor de openingsdag heeft de organisatie een leuke verrassing in petto, bezoekers mogen van 10:00 ’s ochtends tot 18:00 ‘s middags gratis komen schaatsen ter ere van de opening. Daarnaast zorgt de Ice*Amsterdam huis DJ voor een gezellige & feestelijke sfeer op en rondom de ijsbaan. Het verbinden van Amsterdam vormt dit seizoen de rode draad voor de organisatie. Zo richtte Stichting Ice*Amsterdam dit jaar de nieuwe IJsclub op, waarmee Amsterdammers en buurtbewoners gedurende het gehele seizoen onbeperkt kunnen komen schaatsen.

Nieuw: word vriend van de IJsclub!
Buurtbewoners en échte schaatsliefhebbers kunnen dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Ice*Amsterdam vriend worden van de dit jaar opgerichte IJsclub. Vrienden van de IJsclub betalen slechts € 0,76 per dag en krijgen onbeperkt toegang tot het ijsplezier op het Museumplein. Als vriend ontvang je een persoonlijke Ice*Amsterdam vriendenpas met foto, krijg je één paar unieke Ice*Amsterdam sokken en profiteer je van andere leuke extra’s! Daarnaast ben je op vertoon van je IJsclub vriendenpas ook exclusief uitgenodigd bij de opening van 16:00 tot 18:00. Meer informatie over de IJsclub lees je hier: www.iceamsterdam.nl/ijsclub

Openingsdag – Zaterdag 16 november 2019
Tijdens de openingsdag kun je als bezoeker gratis schaatsen van 10:00 tot 18:00. Indien je zelf niet in het bezit bent van schaatsen, kun je ter plekke schaatsen huren voor maar € 6,50. Voor tickets of IJsclub vriendenpassen kun je terecht op: www.iceamsterdam.nl! Ook lees je hier meer informatie over het programma en de openingstijden.