AMSTERDAM - Amsterdam wil graag weten hoe omwonenden het geluid van muziekevenementen ervaren. Daarom nodigen wij u graag uit om mee te doen aan onze onderzoeken naar geluid tijdens Encore Festival (19 augustus) en Voltt Loves Summer Festival (26 augustus).

Doet u mee?

Meedoen kan alleen met de MoSART app. Deze kunt u downloaden via de App Store of Google Play. Wij vragen u om tijdens de festivals uw meting door te geven. Dit kan meerdere keren per dag. U neemt dan een geluidsfragment op en geeft aan hoe u het geluid ervaart. Bijvoorbeeld of u het chaotisch vindt, of juist rustig. Vindt u het geluid fijn of niet fijn? We horen graag uw mening. Geef ook op dagen dat er geen evenement is uw meting door, zodat wij een goede vergelijking kunnen maken.

Als u de app heeft gedownload stuurt de gemeente u voorafgaand aan deze festivals een herinnering. U ontvangt dan een kort bericht op het scherm van uw telefoon. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we als gemeente inzicht krijgen in de geluidsbelasting van festivals. De resultaten worden gebruikt om te zien of de genomen maatregelen effectief zijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het gebruik van de app en het onderzoek op www.mosart.eu/amsterdam.