AMSTERDAM - Ga op zaterdag 9 december mee met de Noordmakerstour, een hop-on hop-off bustour om kennis te maken met de Noordmakers en hun maatschappelijke initiatieven.

Om mee te doen hoef je je alleen maar op te geven én een leuk cadeautje mee te brengen. Dat cadeautje gaat in een kerstpakket voor een Amsterdammer met een minimuminkomen.

Geef je snel op!

Aanmelden voor de Noordmakerstour is een must vanwege het aantal plaatsen in de bus en het eten in het Wereldrestaurant. Aanmelden doe je met een e-mail naar noordmakers@amsterdam.nl. Vermeld je naam, het aantal mensen dat je aanmeldt en of je aanschuift in het Wereldrestaurant.

Entree

Een leuk cadeautje voor een Amsterdammer met een smalle beurs.

Wat kun je verwachten?

Een boordevol programma met bijzondere ontmoetingen op bijzondere plaatsen, zoals een minikerstconcert, een kerstpakkettenactie, pannenkoeken van Ciao Bruno en lekker eten in het Wereldrestaurant. Het avondprogramma is speciaal voor mensen die een eigen plan willen pitchen en bespreken.

De route van de Noordmakerstour

De Noordmakerstourbus brengt de deelnemers van activiteit naar activiteit en heeft als start- en eindpunt Buurthuis Van der Pek aan de Heimansweg. Let op: als je meedoet aan het avondprogramma na het Wereldrestaurant, dan moet je zelf je vervoer terug regelen.

Programma

14.30 uur: Sociaal Noord in de Van der Pek
Ontmoet de initiatiefnemers van de Van der Pekbuurt en stel kerstpakketten samen voor Noorderlingen met een minimuminkomen. Buurthuis Van der Pek, Heimansweg 33.
15.30 uur: Jong Noord in De Banne

Ervaar een nieuw geluid van jongeren uit De Banne!Banne Centrum (winkelcentrum), Bezaanjachtplein.


16.30 uur: Cultureel Noord in het Concertgemaal

Van gemaal tot concertzaal: geniet van een minikerstconcert! Landsmeerderdijk 213.


17.30 uur: Modestraat (Oud Noord en Nieuw Noord)

Kom lekker eten bij het Wereldrestaurant, Buikslotermeerplein 15-17.


18.00-20.00 uur: Denk- en doetafel in de Modestraat

Pitch je plan en durf te vragen! Buikslotermeerplein 15-17.

Wil je naar een deel van de tour? Dat kan natuurlijk ook! Je bent van harte welkom! Laat dan alleen even weten of wilt blijven eten bij het Wereldrestaurant.

Meer informatie

Kijk op Facebook.com/Noordmakers.