GORINCHEM - Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub, de Cocktailbar en de Silent Disco. Op 2-e Paasdag eitjes zoeken en het hele weekend in de nostalgische zweefmolen, dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival.


Van 16 t/m 18 april strijkt het festival neer Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Kom Hoptimaal genieten, elke dag van 12:00 tot 20:00 uur.

Spectaculair live optreden Alexander Broussard

Heb je het t.v. programma The Battle of the Bands gezien? Daar deed de Billy Joel Experience aan mee. Op 7 mei staan zij in The Ziggo Dome! Maar op zaterdag 17 april staat Alexander Broussard, de leadzanger/pianist met zijn vaste Saxofonist Robbert Tuinhof, in Gorinchem op het programma.

Vanaf 17:00 kun je lekker meezingen en genieten van de bekendste hits van Billy Joel, zoals The Piano man en Uptown Girl.

Van hout gestookte pizza’s tot stoofpotjes, borrelplanken en proeverijtjes

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hollandse hete piepers gevuld met pulled pork of van Mexicaanse quesadillas en taco’s? Ga je liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een smoothie speciaal voor jou gemaakt of een flammkuchen? De pinchos, bbq hapjes en de Griekse souflaki zijn ook zeker aan te raden. Vegan aanbod is er ook op dit laagdrempelige festival. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit Gorinchem en omstreken.

De Wijnclub, de Cocktailbar en speciaal bieren

Nieuw op het festival is de Wijnclub!

Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten.

Bij de huisbar serveren we naast de frisdranken en bier van de tap ook speciaal bieren, Slush Puppy en zomerse sangria met vers fruit.

Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club!

Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereid.

De XL zweefmolen, schminken en creatieve kinderworkshops

Aan vertier en vermaak is op onze foodtruck festivals geen gebrek.

Deze keer staat de nostalgische XL zweefmolen te shinen Buiten de Waterpoort.

Dit is echt een publiekstrekker, heeft 32 zitjes en is erg leuk voor jong en oud.

De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops voor kids kun je hier terecht.

De Silent Disco en de muzikale bingo

Lekker uit je dak gaan en swingen op jouw favoriete muziek? Bij de Silent Disco kun je met de koptelefoon op ongegeneerd uit je dak gaan! Je kunt ook je muziekkennis testen bij de muzikale bingo op het foodtruckfestival. Op een aantal momenten per dag wordt deze georganiseerd zowel voor kids als voor volwassenen.

Paaseieren zoeken voor alle kids uit Gorinchem:

Alle kids kunnen maandag 12:30 verzamelen bij de grote tent op het terrein! Er liggen wel honderden paaseitjes verstopt. Zoek samen met je broertjes en zusjes mee naar het gouden konijn en verzamel zoveel mogelijk eitjes.

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek.

Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren

het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Neem je vrienden en picknickkleedje mee, nodig je buren uit en spreek af met je collega’s voor weer eens een teamuitje. Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van Gorinchem.

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data: 16, 17 en 18 april.

Tijden: elke dag van 12:00 tot 20:00.

Locatie: Evenemententerrein Buiten de Waterpoort.

Kom bij voorkeur op de fiets of lopend.

Toegang is gratis net zoals alle optredens en het paaseieren zoeken.

Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.nu

Facebook evenementen van Bruisend waar ook de muzikale invulling te vinden is: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal