AMSTERDAM - Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op dinsdag 27 februari in DeLaMar Theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Sam redt het Circus’.

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam weer een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Deze vrolijke familievoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Dinsdag 27 februari om 13:15 en 15:30 uur, bij DeLaMar Theater, Marnixstraat 402 Kaartprijs v.a. €15.00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.delamar.nl of telefonisch via 0900 10 10 202. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.