AMSTERDAM - Op 12 april 2019 verschijnt het nieuwe album 'Walk of Doubts' van de Eef van Breen Group. Het album is opgebouwd als een muzikale wandeling waarin de luisteraar meeloopt op de emotionele weg die je inslaat na een breakup. Letterlijk en figuurlijk. Een meeslepende muzikale vertelling zoals alleen de Eef van Breen Group dat kan.

Voor het album is een wandelroute gemaakt, waarbij de bezoekers met behulp van een smartphone wandelt en luistert. Samen met Chris Keulemans koos Eef van Breen zorgvuldig bijzondere plekken in Amsterdam-Noord waarlangs de route loopt. De wandelaar is daardoor als het ware de hoofdpersoon, met Noord als decor. De wandelroute start en eindigt in de Tolhuistuin.

Start wandelalbum tijdens 24H Noord / 13 april
Het album en de wandeling zijn vanaf 13 april voor iedereen beschikbaar. Op 13 april viert het Amsterdamse stadsdeel 24H Noord, waarbij 24 uur lang van alles te beleven valt. De Tuin van de Tolhuistuin vormt het festivalhart van dit evenement en Eef van Breen is daar aanwezig om over het album te vertellen. Samen met stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk loopt hij om 18:00 de wandeling. Iedereen is welkom om mee te lopen. De route en muziek zijn dan beschikbaar op www.walkofdoubts.com.

Speciale release + eenmalige live walk / 12 April
De release van Walk of Doubts wordt op 12 april gevierd met een eenmalige Special Walk in het Tuinhuis van de Tolhuistuin te Amsterdam. De Eef van Breen Group speelt het album voor één keer live voor wandelend publiek. 'Walk of Doubts' special edition inclusief een speciaal ontworpen landkaart zijn te koop. Meer info en kaarten via Tolhuistuin.nl.

Walk of Doubts live concerten
In het najaar van 2019 tourt de Eef van Breen Group met de muziek door Nederland. De concerten vinden plaats van 6 september t/m 7 december 2019. Op 11 oktober is de Eef van Breen Group terug voor een optreden in de Amsterdamse Tolhuistuin.

Over de Eef van Breen Group
De Eef van Breen Group wordt geleid door componist/trompettist/zanger Eef van Breen (1978) en bestaat uit een vaste kern van jazz -en klassieke musici, waaronder harpiste Eva Tebbe en bassist Stathis Elio. De Eef van Breen Group is o.a. bekend van Kinder des Paradieses (Berliner Ensemble), Chapman for President (Film zonder Beeld), BAMBIE IS BACK (mimetheatergroep Bambie) en Borgen (Noord Nederlands Toneel).