AMSTERDAM - Edwin Evers Band geeft op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 een show in het Amsterdamse Bos. De band is daarmee de vierde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 18 januari om 10:00 uur.

Edwin Evers Band
Hij heeft dan wel afscheid genomen van de radio, maar gelukkig niet van het Amsterdamse Bostheater. Op veler verzoek komt Edwin Evers dit jaar met zijn band terug naar het Amsterdamse Bos. Afgelopen zomer wist de alleskunner al een flinke indruk te maken met twee stijf uitverkochte avonden waarbij de mensen zingend en fluitend het bos verlieten. Op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september komt er een feestelijk vervolg met een nieuwe show.

Many more to come
Eerder werden Band of Horses, De Dijk en Paul Carrack aangekondigd voor shows bij Live at Amsterdamse Bos. Op 23 november verkochten de eerste twee shows van De Dijk binnen een mum van tijd uit. Paul Carrack brengt op zondag 2 juni een avond vol hits naar het Amsterdamse Bos en op zondag 30 juni staan de indierockers van Band of Horses op het podium in het Amsterdamse Bos. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor beide concerten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 januari om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.