AMSTERDAM - Dutch Eagles geeft op vrijdag 24 mei een optreden in het Amsterdamse Bos. Deze vermaarde Nederlandse tributeband neemt het publiek mee op reis door de jaren zeventig, met de grootste hits van de Eagles en hun tijdgenoten. Tijdens eerdere Live At-edities speelden o.a. alt-J, Graham Nash, Little Steven and the Disciples of Soul, De Dijk, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 1 maart om 10:00 uur.

Dutch Eagles
Dit voorjaar brengt Dutch Eagles een fijn stukje sunny California naar het Amsterdamse Bostheater. De band die al jarenlang actief toert met voornamelijk Eagles-hits zal vrijdag 24 mei het Bostheater omdopen tot broeierige en oergezellige Summer Night. Dutch Eagles neemt het publiek mee op reis door de 70’s waarin niet alleen hoogtepunten uit het werk van Eagles gespeeld worden, maar ook met hetzelfde plezier hits van andere grootheden uit die tijd voorbij komen. ‘Hotel California’, ‘Take It Easy’, ‘Life In The Fast Lane’... De tribunes zullen zich vullen met liefhebbers van de gouden oude muziek en het Bostheater maakt zich op voor een prachtige avond tussen de bomen.

Live At Amsterdamse Bos 2019
Eerder werden shows van A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, Douwe Bob en Caro Emerald aangekondigd voor shows bij Live At Amsterdamse Bos. Meerdere concerten verkochten in hoog tempo uit. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 maart om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.