AMSTELVEEN - Diwali Festival Amstelveen is terug van weggeweest en wordt voor de 13 de keer georganiseerd en gevierd op het oude vertrouwde Stadsplein Amstelveen! Op zaterdag 30 oktober 2021 van 12.00 tot 19.00 uur is het Stadsplein weer toegankelijk voor jong en oud.

In verband met de nog steeds geldende COVID-19 maatregelen moet u wel in het bezit zijn van geldige een Corona-QR-code en moet u zich vooraf geregistreerd hebben via: www.diwalifestival.nl

Het Diwali Festival Amstelveen is een van de hoogtepunten van Amstelveen. Diwali wordt in heel India gevierd, ongeacht de achtergrond of de religie van de desbetreffende persoon. Diwali is de meest belangrijke tijd in het land. Diwali symboliseert de overwinning van het goede over kwade & het licht over de duisternis.

Het programma zal net als andere jaren even kleurrijk zijn! Zo zullen vele artiesten hun optredens verzorgen. Uiteraard zullen er weer verschillende restaurants zijn en kunt u ook uw smaakpapillen weer laten prikkelen, want ook nu weer zullen er heerlijke gerechten geserveerd worden. Diwali Festival Amstelveen verbindt niet alleen verschillende culturen & achtergronden, Diwali Festival Amstelveen verenigt ook mensen zoals dat ook in India gebeurt. Niet alleen mensen uit de India diaspora zoals bijvoorbeeld de expats zijn normaliter aanwezig op het Stadsplein van Amstelveen. Ook lokale inwoners, expats uit andere landen zijn trouwe deelnemers. Het belangrijkste doel van het Diwali Festival is het versterken van de relaties tussen de Indiase zakenwereld en de lokale & regionale bedrijven met als hoogste doel om de lokale bewoners, de Indiase gemeenschap en de bedrijven in Amstelveen & omgeving met elkaar te verbinden.

Het Diwali Festival was een initiatief van de heer Gopal Ramanathan. Zijn nalatenschap is nog steeds zichtbaar via het officiële platform van Stichting Diwali Festival, alwaar organisaties en bedrijven zoals Gemeente Amstelveen, KPMG, TCS, Cognizant, Allen & Overy, Sun Pharma, Briddge, Mehra holding, Abingh en Bridging the Gap Foundation tezamen het bestuur van de stichting vormen.

De laatste 12 edities van het festival waren een groot succes. Wij hopen dat wij van de 13 e editie van het festival op zaterdag 30 oktober 2021 wederom een groot succes kunnen maken.