AMSTERDAM - Dermot Kennedy komt op donderdag 28 november voor zijn grootste Nederlandse show tot nu toe naar AFAS Live in Amsterdam. De singer-songwriter brengt live zijn nieuwe album Without Fear ten doop, dat uitkomt op 27 september. Eerder stond de Ier met uitverkochte shows in de grote zaal van Paradiso en in de Ronda, TivoliVredenburg. Tickets voor deze show gaan op 21 juni om 10:00 uur in de voorverkoop via www.dermotkennedylive.nl.

Momenteel staat Dermot Kennedy in de hitlijsten genoteerd met 'Power Over Me'. Tijdens de show speelt Kennedy een mix van bekende hits van zijn EP's en zelf getiteld debuutalbum, en nieuwe tracks van zijn aanstaande album Without Fear. Kennedy begon zijn Nederlandse live carrière op showcasefestivals DiCE en Eurosonic Noorderslag, om via clubshows en een indrukwekkende show op Best Kept Secret terecht te komen in bomvolle zalen in Utrecht en Amsterdam. Alle shows waren uitverkocht.

De carrière van de Ierse singer-songwriter Dermot Kennedy gaat als een speer: nog voordat hij zijn eerste album uit bracht, stond hij al in de grote zalen. Kennedy geeft aan sterk beïnvloed te zijn door schrijvers Black Ice en Amir Sulaiman. Zijn nummers bevatten rauwe vocalen, poëtische teksten en op R&B geïnspireerde drums. Daar boven op komt zijn veelzijdigheid als artiest: Kennedy maakt net zo makkelijk singer-songwriternummers als tracks met stevige beats. Zijn single 'Power Over Me' laat horen dat hij moeiteloos een refrein kan schrijven dat niet meer uit je kop gaat.

Ticketinfo
Kaarten voor dit concert zijn exclusief verkrijgbaar via www.dermotkennedylive.nl vanaf 21 juni 10:00 uur.
Dermot Kennedy – Autumn Tour
Donderdag 28 november 2019
AFAS Live, Amsterdam
Ticketprijs: €35 plus 10% servicekosten, exclusief transactie- en/of verzendkosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claire van der Hall via claire@friendly-fire.nl.