AMSTERDAM - Dinsdag 27 juni is er weer een Talentenbeurs in West voor iedereen die op zoek is naar (vrijwilligers)werk, een werkervarings- of stageplek, scholing of training. Op de beurs staan allerlei organisaties en ondernemers uit West die hierbij kunnen helpen. De beurs is van 13.00 tot 16.30 uur in De Hallen Studio`s, Hannie Dankbaar Passage 18.

Meteen contact maken
Bij de Talentenbeurs vind je niet alleen werk, maar er wordt ook meteen het hoe, wat en waar afgesproken. Zo maak je gelijk werk van je plannen! De beurs wordt alweer voor de achtste keer gehouden en er staan ruim 60 organisaties met aanbod aan werk, vrijwilligerswerk, stageplekken en trainingen voor jongeren en volwassenen. Ook kun je op de beurs tips en adviezen krijgen die je helpen jezelf goed te presenteren. Zo is er bijvoorbeeld een LinkedIn fotograaf en kun je bij Dress for Succes kledingtips meekrijgen.

Snel aanmelden
Aanmelden kan tot 27 juni via www.amsterdam.nl/talentenbeurswest. Als je je voor 23 juni aanmeldt, ontvang je vooraf een informatiepakket, met daarin alle aanwezige organisaties met hun volledige aanbod.  Geen internet? Bel dan tussen 13.00 en 17.00 uur naar: 020 778 1680. Wees er wel snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.