AMSTERDAM - Theater Bellevue en Steef de Jong en Alex Klaasen presenteren de Bellevue Lunchtheatervoorstelling De Modern Art Revue van Steef de Jong en Alex Klaasen.
De voorstelling is te zien van woensdag 12 april t/m zaterdag 13 mei (m.u.v. zo/ma) om 12.30 uur in Theater Bellevue. De première is op zaterdag 15 april 2017.

Een ouderwetse revue over moderne kunst

In 2017 is het precies honderd jaar geleden dat Marcel Duchamp de kunstwereld op zijn kop zette door een gesigneerde pispot te presenteren als kunstwerk. Je zou kunnen zeggen dat hiermee de 'moderne kunst' begon. En daarmee misschien ook wel het gedoe. Want moderne kunst is best ingewikkeld geworden in de honderd jaar na die pispot. Want wat is kunst nou eigenlijk?

Of De Modern Art Revue daar een antwoord op kan geven is nog maar de vraag. Zeker is dat het een bonte verzameling acts en nummers wordt die laat zien hoe rijk, eigenaardig en wonderschoon de wereld der kunsten is. Voor kunstminnenden èn cultuurbarbaren!

Van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 april is deze voorstelling onderdeel van het Pop Arts Festival 2017.

door Steef de Jong, Alex Klaasen regie Ina Veen vormgeving Steef de Jong, Alex Klaasen, Nina Vreeken techniek, geluidsontwerp René Rood

Bellevue Lunchtheatervoorstellingen zijn voorstellingen van maximaal een uur. Het Lunchtheater is een springplank voor nieuw, debuterend schrijftalent en een proeftuin voor oude rotten. De voorstellingen worden om 12.30 uur gespeeld in de Paloni Zaal van Theater Bellevue. Vooraf of na afloop kun je terecht in Theatercafé- en Restaurant De Smoeshaan voor de broodnodige verversingen. Zo vormt Bellevue Lunchtheater een verrassende onderbreking van de (werk)dag.

Speeldata

woensdag 12 april t/m zaterdag 13 mei (m.u.v. zo/ma), 12.30 uur

Reserveren

Theater Bellevue, Leidsekade 90, www.lunchtheater.nl