AMSTERDAM- Het nieuwe theaterseizoen is van start gegaan en wauw: dat belooft heel veel moois. Zo kun je eindelijk gaan genieten van de langverwachte theaterbelevenis Lazarus en is Ellen ten Damme terug met een nieuwe, exotische show.


Melk & dadels

Vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices laten op toegankelijke en persoonlijk wijze de pijn en vreugde in de Marokkaanse én Nederlandse cultuur zien. Dit doen ze zo goed, dat ze op Lowlands mochten spelen en Melk & dadels door het Nederlands Theater Festival is geselecteerd als een van de beste voorstellingen van seizoen 18/19! Bestel Kaarten!


Showponies 2

Na het ongekende succes van Showponies is Alex Klaasen samen met zijn vaste gang terug met Showponies 2! Het voorproefje op de Uitmarkt belooft veel goeds: er werd onbedaarlijk gelachen om o.a. een talkshow voor varkens, de eerste man die uit de kast kwam en een transseksuele Jan Smit. Boek snel, de kaarten gaan hard! Bestel Kaarten!

Ellen ten Damme

Het was een van de populairste voorstellingen van theaterfestival De Parade: Casablanca van Ellen ten Damme. Dit vervolg op het succesvolle Paris-Berlin is nog mysterieuzer en mystieker dan dat je van Ellen gewend bent. Vol liedjes van chansonniers en entertainers uit de vorige eeuw: Français met een vleugje Arabique! Bestel Kaarten!

Lazarus

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 3 oktober is Lazarus eindelijk in Nederland te zien! De verwachtingen voor David Bowies laatste meesterwerk zijn hooggespannen, maar tijdens de opening van de Uitmarkt bleek dat de cast deze zeker waar kan maken. Op prachtige wijze zong Noortje Herlaar hier het nummer Changes. Bestel Kaarten!