AMSTERDAM - De familie Diks heeft weer eens iets diks. Na ‘Chicks love Diks’ en ‘Bugatti voor niks’ helpen we deze keer ons neefje Rik met verhuizen. Saai? Nope, niet met Diks. Check de video!

Wie wil nou niet een relaxte, easy breezy verhuisdag? Daarom geeft Diks, in samenwerking met Brand Your Party, de Dikste Verhuizing van Nederland weg. Dus ben jij student en verhuis je binnenkort in of rondom Amsterdam? Dan maak jij kans op een compleet verzorgde verhuisdag, inclusief Diks-bus, Diks verhuis-outfits, genoeg eten en drinken en natuurlijk een epische housewarming met cocktailbar. En ohja, BIZZEY komt ook nog even langs.

Natuurlijk wil Diks álle studenten helpen met verhuizen, dus hierbij een aantal tips:
- Zorg ervoor dat je capabele en betrouwbare hulp regelt. En aan Sjaak Afhaak heb je dus niets. Je-weet-wel, die ene vriend of vriendin die met een slappe smoes je verhuisdag afzegt, maar op de housewarming de koelkast leeg trekt.
- Op de verhuisdag zelf is het ploeteren geblazen. Trek daarom comfy kleding aan die tegen een stootje kan en verdeel de taken goed. De een is heel goed in het sjouwen van kasten. De ander maakt broodjes leverworst op sterrenniveau. Verdeel de taken goed.
- Regel genoeg eten en drinken. En dan niet alleen koude kletsers en roze koeken. Verhuizen kost een hoop energie, dus zorg voor een gezond ontbijt en een stevige lunch. En vooruit, zodra het bed eenmaal staat trek je er lekker eentje open.
- Hoewel verhuizen hard werken is, betekent dat niet dat er geen ruimte is voor een ontspanning. Een lekker muziekje zorgt voor sfeer en levert bovendien de nodige arbeidsvitaminen op. Wij adviseren zelf 'Africa' van Toto of Hitzone 8 op repeat.
Toch een dipje halverwege? Kijk dan nog eens naar onze video en motiveer jezelf voor die laatste loodjes!

Wil jij kans maken op net zo’n dik (ver)huisfeest met BIZZEY? Ga dan naar www.diks.net/feest/ en geef je via Brand Your Party op als host!
Zie ook de Facebookpagina!