AMSTERDAM - Live At Amsterdamse Bos – de reeks zomeravondconcerten in het Amsterdamse Bostheater maakt deze week bekend dat zowel De Dijk als ‘Joep Beving – Henosis ft. Echo Collective en Maarten Vos’ bevestigd zijn. De Dijk staat evenals voorgaande jaren met drie concerten op het programma en wel op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 juni. Joep Beving opent op zaterdag 9 mei 2020 het nieuwe seizoen Live At Amsterdamse Bos. Tijdens eerdere Live At edities speelden o.a. alt-J, Graham Nash, Little Steven, Don McLean, John Butler Trio, Death Cab For Cutie, De Dijk, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.


De Dijk

Na de drie uitverkochte shows van afgelopen jaar kon de terugkomst niet uitblijven. Ze pakten het Amsterdamse Bos de afgelopen jaren helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’. Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen.


Joep Beving – Henosis ft. Echo Collective en Maarten Vos

Live At 2020 gaat op zaterdag 9 mei 2020 op bijzondere wijze van start. Met zijn kersverse Edison award op zak komt Joep Beving, vergezeld door het Echo Collective en Maarten Vos, met een unieke en speciale show het nieuwe seizoen officieel openen. De pianist – inmiddels een van de meest gestreamde pianisten ter wereld – gaat tijdens deze openingsavond in het Amsterdamse Bostheater speciaal voor een mooi gezelschap muziekliefhebbers zijn award winnende album ‘Henosis’ spelen. De Edison jury schreef over dit album: “Stukken die anders kalm voortkabbelden, werken op dit album naar een climax toe en bezitten veel meer variatie en diepte, hetgeen zorgt voor een intensievere, maar ook intensere luisterervaring.”Bevings verhaal leest als een jongensboek, met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken ging hij al de hele wereld over.


Ticketinfo

Kaarten voor deze concerten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 november (De Dijk) en zaterdag 16 november 2019 (Joep Beving) om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

LIVE AT AMSTERDAMSE BOS 2020:

Joep Beving – Henosis ft. Echo Collective en Maarten Vos Zaterdag
9 mei


De Dijk
Zaterdag 20 juni
Zondag 21 juni
Maandag 22 juni

Nadere informatie over Live At Amsterdamse bos via Rogier van der Zouwen: rogier@beaker.agency