AMSTERDAM - De Amsterdamse Zomer is terug in 2024! Hét ultieme muzikale zomerfeest van Nederland belooft ook dit jaar weer een onvergetelijk spektakel te worden. Op 12 en 13 juli komen de grootste Nederlandse artiesten samen in het historische Olympisch Stadion in Amsterdam, waar samen met 25.000 enthousiaste bezoekers per show een groot zomerfeest gebouwd wordt!

De line-up is groter dan ooit!

De Amsterdamse Zomer is een jaarlijks hoogtepunt en de line-up voor 2024 is groots! Met optredens van onder andere André Hazes, Berget Lewis, Davina Michelle, Emma Heesters, Gerard Joling, Tino Martin, Kris Kross Amsterdam en vele anderen. Onze sterren van eigen bodem betreden het podium voor een drie uur durende show op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: het Olympisch Stadion.

Volledige line-up:

Andre Hazes, Berget Lewis, Davina Michelle, Emma Heesters, Gerard Joling, Hans Kap, Jan Smit, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, Quido van de Graaf, Roxy Dekker, Tino Martin, Xander de Buisonjé, Yves Berendse

12 & 13 juli 2024

Save the date! De Amsterdamse Zomer vindt plaats op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli. De deuren van het Olympisch Stadion openen om 16.00 uur, waarna het feest om 20.00 uur losbarst en doorgaat tot ongeveer 23.00 uur.

Tickets

Er zijn diverse ticketopties beschikbaar voor De Amsterdamse Zomer: Zo zijn er Veldtickets en speciale Mindervalidetickets en het gloednieuwe VIP Pink Deck. Dus wil je lekker dicht bij het podium staan en fantastisch uitzicht hebben? Ga dan voor de VIP Pink tickets. Uiteraard zijn er ook VIP Silver, VIP Gold en VIP Platinum tickets beschikbaar die het beste uitzicht bieden en unieke extra’s bevatten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.deamsterdamsezomer.nl.

De tickets voor De Amsterdamse Zomer zijn verkrijgbaar vanaf €78,- (incl. servicekosten).

Ambassadeurs: Nicolette van Dam en Bas Smit

Natuurlijk wordt De Amsterdamse Zomer wederom ondersteund door trouwe ambassadeurs Nicolette van Dam en Bas Smit, die al sinds het begin in 2020 betrokken zijn bij De Amsterdamse Zomer.

Mis dit spektakel niet en bereid je voor op een zomerse dag vol Nederlandse muziek, gezelligheid en onvergetelijke momenten.