AMSTERDAM - Kizomba mag niet ontbreken in het Tolhuistuin programma. Wil je deze heerlijk zwoele dans ook eens uitproberen op een prachtige zomeravond in de Tolhuistuin? Dan zien we je op 12 juli bij de workshop van Juliën en Nicky. Juliën heeft vele jaren dans- en doceerervaring en heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op Kizomba. Je leert dus van een ervaren docent, die het leren van een nieuwe dans makkelijk voor je maakt. Het is fijn als je al eens Salsa of een andere danse hebt gedanst, maar dat is niet persé noodzakelijk om mee te mogen doen.
|
19.30u Kizomba
Daarna lekker dansen (Salsa, Bachata en natuurlijk ChaCha) tot 22.00 uur. Bij voorkeur inschrijven met partner. Je betaalt € 15 voor de hele avond. Reserveer je plek via info@salsasirena.nl. Als je je aanmeldt rekenen we er wel op dat je komt. Je kunt contant (gepast) of met PIN betalen.

In de Tolhuistuin dansen we onder de grote tent op een houten vlondervloer. Het is geen dansvloer, dus draag niet je beste dansschoenen, of je hoogste hakken, De planken sluiten niet overal precies aan. Er is geen bar aanwezig, je kunt je eigen drinken meenemen. Word lid van de fb groep Dansen in de Tuin, dan mis je niets van alle zomeractiviteiten