AMSTERDAM - Concertorganisator Friendly Fire presenteert een nieuwe reeks openluchtconcerten: City Sounds. De locatie van City Sounds is het iconische NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het eerste aangekondigde concert is van de Amerikaanse rockband Thirty Seconds To Mars, die op 6 augustus zal optreden. De overige twee concerten in de reeks worden later deze week aangekondigd. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 16 februari om 10:00 uur via CitySounds.nl en Eventim.nl.

Thirty Seconds To Mars
Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto bracht vorig jaar hun vijfde album America uit, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. De rockband uit Los Angeles verkocht miljoenen albums, scoorde talloze hits en staat bekend om hun spetterende optredens. Vorig jaar stond de band nog in de Ziggo Dome, deze zomer keren ze terug voor een groot openluchtconcert.

City Sounds
Na ruim tien jaar afwezigheid zijn hiermee grootschalige openluchtconcerten weer terug in Amsterdam. Met de concertreeks City Sounds brengt concertorganisator Friendly Fire zomerse optredens in de buitenlucht terug in Amsterdam naar de NDSM-werf. De voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. De Amerikaanse band Thirty Seconds To Mars is een perfecte eerste artiest voor een unieke show in de openlucht, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dat is City Sounds!

Het concertterrein is met een pontje gemakkelijk te bereiken vanaf Centraal Station en met de auto. De overige twee concerten in de reeks worden de komende dagen bekendgemaakt. Naast de optredens van topartiesten op deze unieke locatie, is er een grote variëteit aan eten en drinken aanwezig. Meer informatie over City Sounds is te vinden op CitySounds.nl.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande zaterdag 16 februari om 10.00 uur via CitySounds.nl en Eventim.nl.