AMSTERDAM - 13 februari 2019 - De razend populaire Jessie J trapt op zaterdag 3 augustus de nieuwe concertreeks City Sounds af op de Amsterdamse NDSM-werf. Jessie J is derde en laatste aankondiging van deze serie exclusieve openluchtconcerten. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag 16 februari om 10:00 uur via citysounds.nl en eventim.nl.


Jessie J
Behalve om haar liedjes, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat Jessie J bekend om haar bijzondere live-shows met elementen uit musical en dans. Ze brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle ‘Price Tag’, die afkomstig is van haar debuutalbum Who You Are, waarvan miljoenen exemplaren werden verkocht. Andere bekende tracks zijn onder andere ‘Nobody’s Perfect’ en ‘Do It Like A Dude’ en natuurlijk ‘Bang Bang’ (ft Ariana Grande en Nicky Minaj). In de jaren die volgden reeg ze de hits aaneen en belandden haar singles en albums stuk voor stuk in de top van de hitlijsten. Zo groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van de laatste jaren. In mei 2018 verscheen haar vierde album R.O.S.E., waarna ze een geweldige show speelde in een uitverkochte AFAS Live.

City Sounds
Na ruim tien jaar worden grootschalige openluchtconcerten weer toegevoegd aan het uitgebreide live-aanbod van Amsterdam. Met de concertreeks City Sounds brengt concertpromoter Friendly Fire zomerse shows naar de NDSM. Deze voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. Jessie J is de ideale popster voor deze bijzondere setting, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dat is City Sounds!

Het concertterrein is met een pontje gemakkelijk te bereiken vanaf Centraal Station en met de auto. City Sounds biedt voorafgaande de show een grote variëteit aan eten en drinken. Meer informatie over deze show en de andere in de reeks is te vinden op CitySounds.nl.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande zaterdag 16 februari om 10.00 uur via: CitySounds.nl en Eventim.nl.

Exclusieve pre-sale
Fans die voorrang willen op een kaartje kunnen toegang krijgen tot de exclusieve pre-sale door zich aan te melden voor de live-nieuwsbrief van Friendly Fire. Deze nieuwsbrief biedt de mogelijkheid om een ticket te kopen in de speciale pre-sale aanstaande vrijdag 15 februari tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Er is slechts een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar in deze pre-sale. Zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over de pre-sale en de aanmelding staat op: Citysounds.nl/tickets.

  • City Sounds: Jessie J
  • Zaterdag 3 augustus 2019
  • NDSM-werf, Amsterdam
  • Deuren open: 17:30 | Prijs €45 plus €4,50 servicekosten, exclusief transactie- en/of verzendkosten