AMSTERDAM - Aanstaande vrijdag, 21 september, zal Aliana Almao aka Amala haar nieuwe single “Seeds” ten gehore brengen tijdens het befaamde “Coast2Coast Showcase Live” op een van de leukste locaties in Amsterdam; “De Nieuwe Anita” aan de Frederik Hendrikstraat. De showcase start om 20:00.

Aliana heeft haar zelfgeschreven nieuwe single “Seeds”onlangs opgenomen en is erg enthousiast om deze met haar publiek en fans te delen in Amsterdam. “Seeds” is samen met een van haar vorige singles “Vuela Corazon” een track waarin alle ziel en zaligheid is gelegd door Aliana, wat ook tijdens de live performance zichtbaar tot uiting komt.

“Seeds” is in het Engels en Spaans gezongen en gaat over over onze geest. Aliana ziet onze geest als een plek, een tuin waarin je onkruid kunt laten woekeren of waar je mooie bloemen kunt planten. Door deze metafoor wil Aliana mensen bewust maken en beinvloeden om voor de mooie bloemen te kiezen en hiermee positiviteit te stimuleren. Met een symbolisch bloementuintje in je geest kun je anderen inspireren met je intelligentie, geluk, liefde en vreugde. Je scherpt je geest op deze manier aan om de juiste focus op de juiste dingen te hebben. Dit komt in het lied ten uiting doordat Aliana verder zingt in het Spaans over het genieten van dansen, muziek, je lichaam en plezier maken tot je er van gaat zweten!

Aliana komt oorspronkelijk uit Maracaibo, Venezuela en is al langere tijd woonachtig en creatief werkzaam in Nederland. Ze is niet alleen gevormd door haar Zuid Amerikaanse roots, maar ook doordat ze een deel van haar jeugd in Florida heeft doorgebracht. Verder heeft haar creatieve en artistieke werk haar in vele uithoeken van de wereld gebracht. Letterlijk van Californië tot Helsinki tot Berlijn heeft Aliana ervaring en inspiratie opgedaan.

Aliana is erg positief ingesteld en wil iets achterlaten op deze aardbol door haar kunsten en haar boodschap: peace & love. Heel belangrijk: Houdt van je zelf/ Love yourself!

Uiteindelijk is ze dus in Nederland beland, van waar uit ze zich verder heeft ontwikkeld tot een ervaren en veelzijdige artiest op gebied van zang, songwriting, performing arts, spoken word, en zelfs stand up comedy! Aliana treed namelijk regelmatig op in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en is natuurlijk beschikbaar voor boekingen.