Amsterdam - Dinsdag 11 december 2018. Aanstaande donderdag 13 december gaan de bubbels open, want Café Schilders heropent haar deuren na een flinke metamorfose. Het café werd een paar maanden geleden overgenomen door ondernemers-trio Peter, Stef en Wouter - eigenaren van Mojo en Dumas in Amsterdam Oost.

“Ons doel was, om een speciale plek te creëren waar je tussen alle trendy hotspots ook gewoon gezellig een hapje kunt eten. Geen gecompliceerd gedoe, maar wel altijd goede service en hoge kwaliteit. Een relaxte plek waar je met collega’s borrelt, waar je met vrienden aan de bar zit en waar ’s avonds wordt gedanst. Maar waar jonge gezinnen ook op een regenachtige zondagmiddag een spelletje komen spelen. Kortom: het unieke, ouderwetse Schilders-gevoel, met een frisse twist.”

Café Schilders heeft een lichte nieuwe kleur en een vernieuwde bar. “Zo staat ons personeel nog dichterbij de gasten, en er zijn extra fijne zitplekken aan de bar.”

OUDERWETS-GEZELLIG - DIVERSITEIT - ALL-DAY EETCAFÉ
De ondernemers, die oorspronkelijk uit het Bourgondische zuiden komen, laten met de updates van Schilders zien hoe trendy en ouderwets-gezellig moeiteloos samen kunnen smelten. Het all-day eetcafé heeft een fijne kaart met vlees-, vis- en vegagerechten. En zo divers als de kaart is, is ook het publiek. Van yup tot marktkoopman, creatievelingen uit de buurt tot groepen studenten - iedereen is welkom. Altijd.

Over Stef, Wouter en Peter
Oud-collega’s, goede vrienden en sinds een aantal jaar ook samen ondernemer, met ieder een eigen specialiteit. Ze vullen elkaar aan en hebben eenzelfde visie: het creëren van nieuwe, verfrissende plekken zonder de ouderwetse gezelligheid uit het oog te verliezen. Goede service en hoge kwaliteit hechten zij veel waarde aan. En sfeer. Een moderne bruine kroeg, een tweede thuis, waar in de avonduren ook flink gedanst kan worden.

Cafe Schilders - de Pijp Amsterdam
Eerste van der Helststraat 45
1073 AC Amsterdam-

GRAND RE-OPENING
13 december 2018 vanaf 20.00 uur(vrije inloop)
ALLDAY EETCAFÉontbijt・koffie・lunch・borrel・diner・bar