AMSTERDAM - Sinds 6 juni organiseert de SalsaClub Adam Noord elke week tot eind augustus dansworkshops en dansen na in de Tolhuistuin onder een hele grote tent (dus altijd droog).

We trappen af op 7 juni met een internationale sterdanser/docent: Isaac Douglas. Isaac is al 20 jaar actief in de Braziliaanse dans scene, en woont tegenwoordig in Duitsland. Wij hebben hem kunnen strikken voor 2 korte workshops (samen 1) waarvoor je geen danservaring hoeft te hebben (mag wel natuurlijk): Forro en Samba. Danspartner ook niet noodzakelijk.


En dan maakt top DJ Gatinha ook nog haar opwachting! Na de workshops is er oefenen op verschillende Afro Latin ritmes (met haar en DJ Pedro), dat wil je ook niet missen natuurlijk. Na de workshops oefenen we door tot 22.00 uur, en dat alles voor € 15. Wat wil je nog meer? Reserveer je plek via info@salsasirena.nl

Als je je aanmeldt rekenen we er wel op dat je komt. Je kunt contant of met PIN betalen. In de Tolhuistuin dansen we onder de grote tent op een houten vlondervloer. Het is geen dansvloer, dus draag niet je beste dansschoenen, of je hoogste hakken, er zitten kieren tussen. Er is geen bar aanwezig, je kunt je eigen drinken meenemen. Word lid van de fb groep Dansen in de Tuin, dan mis je niets van alle zomeractiviteiten.

Op 18/6 organiseren we tevens een fantastisch openlucht dansfeest in de Tolhuistuin.

Tropisch Openlucht Latin Dansfeest onder de tent in de Tuin, dus altijd droog!

Kom heerlijk dansen op de klanken van Salsa en Bachata, met een vleug Kizomba en Merengue.

entree: € 7,00

DJs: Pedro en Rosita

We dansen op een houten vloer, maar het is niet echt een dansvloer, dus laat je mooiste, nieuwste dansschoenen thuis.

Tickets reserveren: stuur whatsapp naar 06 41613334 en betaal met Tikkie.

Tickets aan de poort (indien voorradig): betalen met PIN.

Bar geopend, LET OP! aan de bar alleen pinnen